Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
WOT-H-A-C #82969 üzenetére
1 év garancia, hivatalos mivel Wayteq forgalmazza már itthon, szóval ez nem olyan webshop ahol befizetsz és megrendelik neked, Extreme digitalról van szó konkrétan. Én is rendeltem tavaly kínából, de azért sok dolgot olvastam, 60 nap (paypal védelem) már lehet leszarják a problémáidat, nincs baja a telomnak ez a jobbik eset, viszont ha már itthon van jó lehetőség én azt választanám. Áfa nincs véletlen egyébként? Én még ott tartok, hogy 99%-ban minden csomagot megfognak. Egyébként maradék 15-ből, mivel ennyivel drágább itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest