- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
"1 év garancia, hivatalos mivel Wayteq forgalmazza már itthon, szóval ez nem olyan webshop ahol befizetsz és megrendelik neked,"
Ki mondta hogy az....én arra céloztam hogy lehet náluk is sokáig fogtartani a gari..."Áfa nincs véletlen egyébként?"
megint figyelmetlen voltál!!
Azt írtam ha magadnak megrendeled akkor is kijön 60 ból kb ebben benne az áfa!
kukksteve -nél 215$ ésabban benne van minden!!!Ez kb 50.000 párszáz innentől kezdve mindenki eldöntheti megére neki....Én spec most is kínai gariztatok és semmi gondom vele... sőt 5 napja használok egy Vibe Z-t ami szintén kínából van és nem aggódok a gari miatt....
De ez mind szubjektív én nem fizetnék 25.000 +-t egy hongmi note-ra a gariért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ki mondta hogy az....én arra céloztam hogy lehet náluk is sokáig fogtartani a gari...