- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
tolvaj! #82702 üzenetére
Nem a kínai márkák miatt írtam ide, hanem a kínában vásárolt, cenzúrázott mobilok emberivé varázsolása miatt...
Ha már arról beszélünk a Kínaiak milyen telefont használnak elmondhatom, hogy a 70% - kezében iphone van. Ezekből a nagy többség 4/4s és kisebb százalék az 5. Látok nagyon sok samsungot valamint sony-t...és az összes többi említett Kínai márkából elég keveset. Pre-paid mobil internet kártyát a china mobiltól vettem ahol hasonló választék fogadott mint egy otthoni szolgáltatónál. Samsung, apple, sony, nokia...van egy mifi huawei-em amit Németországban vettem, amikor megmutattam az eladónak, hogy ezzel szeretném használni a kártyájukat azt mondta ezt Ő nem is ismeri. Ha a tabokról beszélünk akkor más a helyzet, először is nem annyira nagy divat mint otthon, de ha valaki azzal szaladgál az szinte biztos, hogy nem ipad, de nem is samsung. Ebben az esetben igaz, hogy kínai tablet van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest