- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ha megjön ez a teló,akkor leállok,nem kell mindig új és új.Minek,legfeljebb majd eltelik egy kis idő és veszek tényleg egy szupert amit kiadtak abban az időben amíg nem vásároltam.Már öreg vagyok ehhez,hogy lépést tartsak mindig az új modelekkel.S3 volt az utolsó és várom a THL W3+ telómat,arra leszek majd kiváncsi.
És most pár szó a Dapeng A8500+ DUAL SIM-es telóról,legalább a GPS-éről,mert ma és tegnap sokat cseszegettem és qva jó.5" képernyőn szépen köszönget az Amigo
EPO-val frissitettem 30 sec alatt!
(a múltkor épp ezt tárgyaltuk ki,hogy néha nehéz rákapcsolódni a szerverre,de az este 30 sec alatt rácsatlakozott és frissült is!)Visszatérve a VÁM dolgokhoz:
Évekkel ezelőtt,ha jött valami nem nyítottak ki semmit,behívtak téged és előttük kellett kibontanod,ilyen volt a szabály,de mostanában,hogy a csempész árutól a fegyverekig,levélbombától tart mindenki és erre hivatkozva VAN joguk kibontani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest