- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- OLED TV topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ha megjön ez a teló,akkor leállok,nem kell mindig új és új.Minek,legfeljebb majd eltelik egy kis idő és veszek tényleg egy szupert amit kiadtak abban az időben amíg nem vásároltam.Már öreg vagyok ehhez,hogy lépést tartsak mindig az új modelekkel.S3 volt az utolsó és várom a THL W3+ telómat,arra leszek majd kiváncsi.
És most pár szó a Dapeng A8500+ DUAL SIM-es telóról,legalább a GPS-éről,mert ma és tegnap sokat cseszegettem és qva jó.5" képernyőn szépen köszönget az Amigo

EPO-val frissitettem 30 sec alatt!
(a múltkor épp ezt tárgyaltuk ki,hogy néha nehéz rákapcsolódni a szerverre,de az este 30 sec alatt rácsatlakozott és frissült is!)Visszatérve a VÁM dolgokhoz:
Évekkel ezelőtt,ha jött valami nem nyítottak ki semmit,behívtak téged és előttük kellett kibontanod,ilyen volt a szabály,de mostanában,hogy a csempész árutól a fegyverekig,levélbombától tart mindenki és erre hivatkozva VAN joguk kibontani!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bloodborne (PS4)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook hibák
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest