Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SzAnnie csendes tag Sziasztok! 
 Tegnap érkezett meg az egyik ismerősöm Jiayu F1-es telefonja. Rootoltam, feltettem rá a Cappa féle cwm-et, majd lefuttattam a kínai soft eltávolítót. Ezután a System/app mappát megnézve nem is találtam (egy korábbi hsz-ben) "veszélyesnek" minősített appokat,de három telepített kínai program maradt. Ezek közül kettőt leszedtem a Mobileuncle tools-sal,a harmadik egy launcher (biggertech).
 Szerintetek, ha tettem fel egy másik launchert ez is leszedhető?
 Az M.Toolsban látok még egy mediatek.factorymode.apk-t,ami szintén tartalmaz kínai betűket. Ez maradhat?Kicsit bugyuta a kérdés,de így már "biztonságos" a telefon? 
 Segítségeteket előre is köszönöm!
 Anikó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest