Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
SzAnnie #118821 üzenetére
Jónak tűnik, de a készülékház dizájnja, illetve a fizikai gomb az alján és az emiatt indokolatlanul nagy alsó kéve nem annyira tetszik, bár jobb lenne élőben megfogdosni.
Minden esetre köszi a tippet, felveszem a listára#118824 - Az a Kirin SoC ami abban van hogyan viszonyul mondjuk a Snapi 810-hez? Bár nyilván sok múlik a szoftveren.
-
Bagira01
veterán
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
Több mint 2 hete nincs raktáron, CSAFF8 volt a kód de ahogy nézem már nem működik. Ez dual sim-es topic, a w910 meg nem az...
(#46836) Ed3r_X_ : Nem egy bivaly teló a v889s, ahogy hallottam van pár hibája is, majd meglátjuk. 2 hete 74$ volt. 100$ alatt a 6572-es telókat lenne érdemes kipróbálni, nem láttam, hogy valakinek lenne.
-
janakbacsi
őstag
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
a focalprice-t én nem javaslom, bár többen vásároltak már onnan. megrendeltem a haier-t, kifizettem, aztán két hét elteltével sem voltak képesek tracking numbert adni. Ezután paypal dispute, majd claim és a végén visszakértem a pénz és vissza is kaptam. én többet nem rendelek innen semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest