Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakkler
csendes tag
Sziasztok!!!
El sem tudom mondani mennyire örülök!!! Megjött végre a telóm!!!
Hihetetlen elégedett vagyok az 1949deal.com-mal!!! Hétfő késő este rendeltem tőlük telefont Dhl-el! és ma 11-kor ért ide!!! É ami a leghihetetlenebb az az, hogy nem vámolták meg pedig én 100%-ig biztos voltam benne hogy megvámolják. És még ajándék tokot is küldtek hozzá. Nagyon elégedett vagyok az oldallal. Most már csak tőlük vásárolok ezek után is. ha esetleg érdekel valakit Iocean G7-et vettem, ha valaki szeretne többet tudni a telóról szóljon és készíthetek pár képet a telóról meg leírom hogy műxik további szép napot mindenkinek
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest