Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika79
tag
válasz
Senator #72792 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Pont ezt akartam még kérdezni, ha nem akarok ROM-ot cserélgetni és mindenfélét telepítgetni, csak simán, megérkezése után használni, akkor melyik a jobb?!
Most nézegettem a Hongmihoz hátlapot! Nem tudom jól értem-e, akkor a gyárilag van fekete, piros és fehér hátlappal! A legtöbb helyen fekete hátlappal lehet kapni. Hol tudok hozzá eredeti pirosat venni, aminek a gombjai is pirosak? Én a gyerek miatt szilikon tokra esküszöm, de kérdés, hogy lehet hozzá átlátszót kapni? Mert csak így van értelme a piros hátlapnak!
Többen dicsérik a Nillkin tokokat. Ez kemény műanyag? Mennyire védi meg a telót, ha leejtem vagy csak inkább a karcoktól véd?(G3N elég sokat repült, és a szilikon tok nagyon jól megvédte!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest