Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Arra céloztam - láthatóan nem elég egyértelműen
-, hogy egy valóban 2500 mAh-s akku simán tudhat annyit, mint egy kamu 3000-es vagy akár nagyobb "névleges" kapacitású akku (ugyanabban a készülékben).
Persze minél márkásabb készülékről beszélünk, annál kevésbé várható csalás az akku kapacitásában.Miután a korábbi, nagyobb méretű - és kevésbé márkás - telefonjaim (névleges) 2800-3100 mAh-s akku kapacitása után mostanában már a 2000-2500 mAh-s (névleges) kapacitás láttán is mosolyogtam, komoly meglepetésként ért múlt héten, hogy egy 2Ah-s akku is 5 napos üzemidőt tudott biztosítani az én használati módom mellett egy 5,5 colos tepsifonban.
Azt akarom az egészből kihozni, hogy nem a névleges kapacitás számít, hanem a valós, tehát nem kell "lesajnálni" egy 2500-as akkut, mert relatíve kevés gyártó kínál (kevés modellben) ennél nagyobb valós kapacitással akkut.
U.i.: Nem hiszem, hogy egy 1800-as és egy 4000-es akku között mindössze 1-2 mm eltérés lenne vastagságban.

U.u.i.: Az említett, múlt héten kipróbált telefonban a 2000 mAh-s akku 42 grammot nyom. Kíváncsi vagyok, hogy a nemsokára megérkező Star HD9000 névlegesen 3800-as akkuja mennyit fog nyomni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Monitor hiba topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- bambano: Bambanő háza tája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-, hogy egy valóban 2500 mAh-s akku simán tudhat annyit, mint egy kamu 3000-es vagy akár nagyobb "névleges" kapacitású akku (ugyanabban a készülékben).
Persze minél márkásabb készülékről beszélünk, annál kevésbé várható csalás az akku kapacitásában.