Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Energiatakarékos mód az akkumulátor menüben mi célt szolgál? Azt vettem észre, hogy ha bevan pipálva, mintha akadna a zp980+, viszont a cpu-z program szerint nincs semmiféle változás. A másik meg, hogy ha bevan pipálva, ha nincs ugyan úgy merül. Star S5-ben nem találkoztam ilyen lehetőséggel, ezért új nekem.
Legfrissebb rommal jött a zopo, de az valamiért akadozott, feltettem este a legkorábbit, ebben eddig annyi hibát találtam, hogy gondol egyet, és szövegírás közben eltűnik a billentyűzet. Erre van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest