- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Notebook hibák
- Hisense LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotyo72
csendes tag
Helló népek!
Kérlek benneteket, ajánljatok nekem egy Android OS-es két SIM kártyás telefont, legalább 400 x 320-as, de inkább 800 420-as felbontással, multitouch-os kapaitív képernyővel, 40e Ft-ig bezárólag. Márka előny, de nem feltétel. Budapesten meg lehessen vásárolni, megbízható webshop is jó, utánvéttel, futárral.
A 2 SIM kártya fontos, de nem orrba-szájba történő használatra lesz. A max 40 rugó szintén, többet telefonra én nem szánok.
Eddig sajnos vagy túlárazott xarokat, vagy gagyi xarokat, vagy rezisztív xarokat, vagy hasonlókat találtam. Illetve ilyen noname izéket, hogy:
http://www.digifactor.hu/olcso-mobiltelefonok/android-mobiltelefon/4165-h400-android-2.3-dual-sim-wifi-tv-erintos-uj-okostelefon.html
vagy
http://www.digifactor.hu/olcso-mobiltelefonok/android-mobiltelefon/4159-x12-android-ezust-dual-sim-wifi-gps-tv-erintos-uj-okostelefon.htmlDe ezek egyike sem az igazi, legalábbis külföldi források szerint. Nagy elvárásaim egyébként nincsenek, okostelefonnak inkább Motorola Xoom tabletet használok, az Android, a felbontás és a tapi típusa csak a követelmény.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest