Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gwent1
tag
válasz
DearMan
üzenetére
Ami a g2s kameráját illeti az a közepes kategóriát üti, de a beállításoknál alapból közepesre állított élességet magasra veszed akkor teljesen jó képeket lehet vele csinálni. A gps nekem minden "népitánc" nélkül fastgps helybeállítás után kb. 15-20 mp alatt fog jelet és nem dobálja el. A probléma a hanyag szerelés szokott lenni, de kevés hozzáértéssel szét lehet szedni és 10 perc alatt tisztességesen összerakni. Azok után a gyenge jeles készülékek is jelentős javulást mutattak.
-
válasz
DearMan
üzenetére
Én rendeltem a minitől egy G2S-t mert ebben a kijelzőméretben nem volt altenatíva. A készülék elég gyors az össszeszerelés minöségi. A kijelző fényereje a G4 után gyengének tünik. Sajnos én egy hibás pékdányt kaptam két hibás pixellel és nem müködő SD foglalattal. Elfogadták a reklamációt, és visszaküldtem nekik, szóval most várok... :-(
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)