Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DearMan
tag
Üdv! Adott egy Cubot GT99, telepítve rajta a Skype legújabb verziója. Videokapcsolat feláll, azonban nem hallani a másik oldalon a hangot. Találkozott valaki ilyen problémával? Nem hiszem, hogy típushiba lenne.
-
DearMan
tag
Üdv! Valaki tapasztalt olyat, hogy a telefon magától kikapcsol véletlenszerűen? Nekem Zte v987 produkálja, gyári és főzött romokkal is..
-
DearMan
tag
4.5-ös méretben ár/érték arányban van jobb, mint a CUBOT GT99?
-
DearMan
tag
Üdv! Ha van itt THL W11 tulaj, írjon rám, lenne pár kérdésem. Köszönöm előre is!
-
DearMan
tag
THL W8 vagy ZTE V987?
-
DearMan
tag
válasz
CoolBoy323 #45989 üzenetére
A banggood.com nem korrekt? És van akkor valami alternatíva helyette?
-
DearMan
tag
Üdv! G4 tulaj vagyok és gondolkodom egy kínai mobil vásárlásán feleségemnek is. Kb. a G2S árában és méretében milyen alternatíva létezik még vajon? Illetve ha van G2S tulaj, szívesen venném a tapasztalatait. Ha jól tudom korrekt készülék, hibája ugyanaz kb. mint a G4-nek is (tré kamera és GPS). Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest