-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Ma már egyszer sikeresen segítettetek rajtam, szóval erős bizalommal fordulok hozzátok.
Jelenleg egy Samu S Advance van a birtokomban, ami nem 100%-s, de eddig komoly gond nem volt vele, viszont kezdem kicsinek találni a képernyőjét. Nézegettem Mo.-n is a telefonokat, de vagy drágák, vagy nem tetszettek. Az egyetlen, amit láttam az a Samu mega volt. Tetszett is csak nagyon drága nekem.
Tudtok esetleg olyan telefont ajánlani, ami viszonylag könnyen beszerezhető, megfelelő sebességű, nem akad, használható és 5,7-6-6,3 a kijelzője? Tárhelyben nem kell nagy, inkább "felhőben" dolgozom, van itthon is szerver féleségem, stb. A lényeg a méret és az, hogy lehetőleg "szép" képe legyen. Elfogadható szép, méretes képernyő.
Tudtok ilyet ajánlani, minél nagyobb annál jobb.
Egyedül még a magyar nyelv lenne kikötés és kb. 55e-ig lenne a max. Ez kb. összeg, lehet kicsivel több és kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest