- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Ma már egyszer sikeresen segítettetek rajtam, szóval erős bizalommal fordulok hozzátok.

Jelenleg egy Samu S Advance van a birtokomban, ami nem 100%-s, de eddig komoly gond nem volt vele, viszont kezdem kicsinek találni a képernyőjét. Nézegettem Mo.-n is a telefonokat, de vagy drágák, vagy nem tetszettek. Az egyetlen, amit láttam az a Samu mega volt. Tetszett is csak nagyon drága nekem.
Tudtok esetleg olyan telefont ajánlani, ami viszonylag könnyen beszerezhető, megfelelő sebességű, nem akad, használható és 5,7-6-6,3 a kijelzője? Tárhelyben nem kell nagy, inkább "felhőben" dolgozom, van itthon is szerver féleségem, stb. A lényeg a méret és az, hogy lehetőleg "szép" képe legyen. Elfogadható szép, méretes képernyő.
Tudtok ilyet ajánlani, minél nagyobb annál jobb.
Egyedül még a magyar nyelv lenne kikötés és kb. 55e-ig lenne a max. Ez kb. összeg, lehet kicsivel több és kevesebb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest