Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nekem a minap volt a kezembe egy Galaxy Mega, hááát, az azért már böszme nagy. Fogdostam, forgattam a kezem közt, próbáltam elképzelni hogy vajon hogyan tudnám ezt elrakni, ha vennék egy ekkora méretű tepsit. Végül arra jutottam hogy sehogyan. Beraktam a farmer zsebébe, hát azt gondolom nem kell mondanom hogy leülni vele esélytelen, de igazából már állni és járkálni is kényelmetlen vele a zsebedben mert akkora darab. Minden lépésnél nyomta a lábamat, kényelmetlen volt na. Ráadásul ha még egy szilikon tokot is ráteszel, attól még nagyobb lesz... Vagy övtáska kell hozzá, vagy esetleg még nagykabát belső zsebében elfér. Ez még télen esetleg lehet opció, de nyáron, 1 szál rövidgatyeszban, nem tudom elképzelni hogy hogy vinném magammal bárhova is.
Nálam, személy szerint az 5" a max, de már az is határeset nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest