Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Már nem tudtam szerkeszteni
Működik! Köszönöm a segítséget, én voltam a béna.
Az eszközkezelőben én mindig az egyéb eszközöknél vártam, hogy megjelenjen a telefon, de guglizással találtam valami hottentotta nyelvű rendszerreről készült screenshot-ot amit nézve rájöttem, hogy a portok menüpont alatt kell megjelennie. Innen szépen eltávolítottam minden MTK cuccot, majd újra csatlakoztattam a telefont, automatikusan feltette a drivereket megint és most működik. Lényegében semmi baj nem volt a driverekkel, csak a Windows szemétkedett valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest