Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Vásároltam 4 hete egy prestigio multiphone 4322es telefont, és android 4.1es Jelly Bean van rajta gyárilag.
Csak 4-5 hete vásároltam és tényleg nem telepítettem fel sok hülyeséget.
3-4 játékot, google mail fiókelérés, youtube alkalmazás, viber, mp3 és videolejátszó,
Még a Facebook alkalmazást sem telepítettem fel, hogy ne ellenőrizze folyamatosan a netet, hanem csak a böngészőből érem el.Szóval az a problémám, hogy kevés a memória, kiírja, hogy LOW MEMORY, a jobb felső sarokban és leállít mindig valamit.
Pl. legtöbbször Facebook on írok az ismerőseimnek és kiírja, hogy LOW MEMORY és leállítja a billentyűzetet. Ilyenkor nem tudom folytatni a gépelést és várom, hogy majd újra elindítsa a billentyűzet alkalmazást és újra gépelhessek.Viszont háttértár sok van szabad a gépemen, mert ebben a telóban egy 4 gigás héttértár van.
Tudnátok valamivel segíteni ?, esetleg egy tisztító alkalmazás jó lenne ?, amivel a cache-t kiüríti ?, vagy nem a cache-el van baj ?
Ja, meg bemegyek a futó alkalmazásokhoz és ott alig fut valami, de az 512 MB memóriából csak 10 MB a szabad mindig. PEdig, ha összeszámolnám a kimutatott alkalmazások foglalt memóriáját, akkor alig lenne az 512 ből csak 150 foglalt.
Tehát ezek szerint a háttérben futhat valami.
Légyszives segítsetek valamivel, ha tudtok. köszi
üdv.,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest