- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
cossie023
üzenetére
Én is ZP100-zal nyomulok, de még mindig 2.3.6. Célom az, hogy akár 1 hétig menjen nyugalmi állapotban. Internet 3G használat esetén töltőre, illetve USB kábelre teszem, mert munkakidőben ez órák hosszat szükséges, erről megy a PC-m hálózati kapcsolata.
Az IMEI vesztés kizárólag a FlashTool használata során a Download és Upgrade parancsok nem megfelelő használata miatt áll elő, ez virít piros nagy betűkkel az orosz fórum sapkájában!
Szerjózsa 20120731 ROM-ot használtam pár napig (FlashTool), 20120803 update és rádiómodul csere is történt, mindkettő egyszerűen Recovery-ben. A használat során semmiféle hiba, zavar nem mutatkozott, az akku idő hosszú.
Most próbáltam átmenni a Szerjózsa 20120823 ROM-ra, FlashTool-lal. Sok művelet már rutin, pl. a mobil szolgáltató igazítás: Settings / Wireless and Networks / Access point names / SIM1 / T-Mobile Networks GPRS / Authentication type / PAP (ERRE KELL BEÁLLÍTANI, ENÉLKÜL NEM MEGY A NET ELÉRÉS).
Sajnos ez a ROM nem hibátlan, pl. teljes zavart, lefagyást okozott a kamera használatban, már értesítettem a szerzőt, vakarja a fejét.
Talán vissza kellene térnem a 2.3.6 20120731 ROM-ra.
Szerjózsával az a baj, hogy csak összepakolni szereti a ROM-ot, tesztelni nem. Ha lenne tesztelő brigádja, ő lenne a legjobb programfejlesztő.
A divaton kívül miért érdemes a 4.0.3-ra törekedni? Azt írják, hogy a 4.1 lesz a jó, a 4.0.3 olyan, mint a Windows Vista - tökéletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő