- Apple asztali gépek
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Novicsok #3601 üzenetére
Titeket nem "idegesít" az akkukijelzés összevisszasága?(2.3.6 romnál,mert ics-nél jó)
Amióta megvan a zp100 több gigányi romot leszedegettem,próbálgattam,és most egyelöre kettöt szürtem ki ami nincs agyonbuherálva a készítö saját izlésére.
Az egyik a hkphone.com.vn fórumán levö 2012-7-9-es rom.Nagyon jó,fürge,a rammal jól gazdálkodik,akár több program tud futni egyidejüleg,anélkül hogy bezárogatná(opera mobil 3 méretesebb lappal,documents to go 25 MB buszmenetrenddel,gmail,stb).
A led villanó fényes benne.
A másik rom egy elsök közül való ics,de sebességre a másik szintjén van ami ics-töl jó eredmény,érdekes mert mediatek logója van.
Ennek egy hiányosságát találtam,a villanó kezelése kimaradt,zseblámpa progival se müködik.
Nemtudom honnan töltöttem,de felteszem valahová akit érdekel.
Mindkét rom nagyon gyorsan bootol,még fastbootot kívül is,ha kiveszem az akkut,és visszarakva kapcsolom be,a belsö sd össsevonva.Érdemes ezt a vietnámi fórumot nézegetni,mert vannak okosságot.
Aki kipróbálja,majd írjon véleményt,kíváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest