- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha veszek egy kínai telefont, akkor ingyen jár nekem hozzá a tok, memóriakártya, kártyaolvasó, autós tartó és töltő, kijelzővédő fólia meg egyéb más dolog, csak mert az illik a telefonomhoz?
Ha van egy okostelefonom, akkor automatikusan jár nekem hozzá az offline navigációs szoftver, csak mert képes rá a készülékem?
Én pártolom az offline navit, ezért nem adtam el a régi Nokiát, mert ahhoz van alapból ingyen. Mikor feleségem lecseréli a 610-esét 620-ra, akkor azért nem adom majd el, mert ahhoz is van ingyenes offline navi és jobban látható, használható, mint az 5230. Senkit nem köteleznek az illegális változat használatára. Itt nem arról van szó, hogy jobb-e az offline navi, mint a google-féle...Pár hét múlva itt lesz nálam egy 4,5" egy 5" és egy 5,3" quad core procis telefon. Ha lesz rá kapacitásom, összevetem a hármat mondjuk egy 6577-es készülékkel. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a mindennapokban mennyivel jobb az ój, illetve fogyasztás terén mit produkálnak a 6589-esek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest