Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Terentius #21290 üzenetére
A star sem tegnap kezdte (eleinte inkább clone telókat láttam tőlük), ahogy nézem inkább az olcsóságra mennek rá, hogy minőségben mennyire érzékelhető, azt nem tudom, de nem tűnnek gagyinak, amint lesz tapasztalatom azonnal beszámolok (remélem jövő7en meglesz a telóm).
(#21293) domesz
jövőhéten remélem én már olyat használok majd!
Az 5" os atab teló furcsa volt amikor először zsebre raktam (munkatársamnak van), de nem volt vészes (nem a mai divatok követem (amiben a fiúkon simulós nacik vannak), farmerban nem volt gáz), annál elvileg 1cm el hosszabb és kb szintén ennyivel szélesebb egy star 7589 vagy 9589 vagy akár a cubot a6589, stb, ekkora telól, de ezért cserébe nyersz kb 2cm kijelzőt átmérőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest