- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

LámaZ addikt olvasd el: 
 http://www.origo.hu/techbazis/20130326-kulonleges-felkeszitesen-esnek-at-a-nasa-laboratoriumaban-az-okostelefonok.html
- 

sasa311 veterán válasz  sanko78

üzenetére sanko78

üzenetéreMég saját topicja is van a PH!-n. kb. 30 darab van csak itt a fórumon - többek között nekem is. A kijelzője elképesztően jó minőségű, meg úgy összességében totálisan felső kategóriás érzésű az összeszerelés minősége. Illetve talán jó, ha egy maréknyi telefon rendelkezik még 2700 mah feletti akkuval - ami az ilyen nagy hd kijelzőhöz igencsak kell. 
 A belseje ugyan az az MTK6577 platform, mint a többinek, arról nem nagyon van mit írni.
- 

sanko78 csendes tag Esetleg volt már valakinek a kezében egy ilyen tipusú telefon:4.5 inch Jiayu G3 Android Smart Phone with 3G Android 4.0 1GB RAM HD Retina Screen 1GHz 8MP Camera Mi a véleményetek róla? Első sorban a kijelző érdekelne. 
- 

sasa311 veterán válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreBiztosan valami hasonló, mert nincs torkolattűz, az igazi M16-nak pedig van - nem is kicsi. PNandi 
 Te a dual active funkcióra gondolsz.
- 

PNandi csendes tag Csupán annyit értek alatta, hogy ha beszélgetést folytatok az egyik kártyán és KÖZBEN bejövő hívás érkezik a másikra, akkor az bekopogjon, az illetőnek kicsörögjön, ne pedig kikapcsolt állapotot jelezzen! Ha a konferenciahívásra lettem volna kíváncsi, akkor azt kérdezem  Valamint KÉT SZOLGÁLTATÓ kártyájáról van szó, tehát az átirányítósdi nem megfelelő megoldás. 
- 

pmikloska aktív tag Erre valaki tudna válaszolni? 
- 

PNandi csendes tag Lenovo A820 
 Ez tudja a dual talk funkciót?
- 

sanko78 csendes tag Szia rendeltél erről az oldalról? 
- 

PNandi csendes tag Sziasztok! HELP! HELP! HELP! "Dual talk" funkció képes telefont keresek, mondjátok, hogy nem reményteleeeeen  Köszi! 
- 

bazsy_ tag Megjött mindkettő telefon amit rendeltem. Az egyik egy huawei Y300 a másik a ZTE v970. Mindkettő nagyon jól néz ki. A huawei-t rootolva kértem biztos ami biztos új készülék révén. Egyelőre minden ok velük. Piros pont a minidealnek kb 2 hét alatt ért ide a rendeléstől számítva , viszont a merimobiles-t nem ajánlom , mert 1 hónapig ültek a rendelésem és miután le akartam mondani hirtelen feladták , így lett 2 telefonom  Az egyik eladó lesz, ha kitaláltam melyik marad meg , majd hardverapróra flteszem ha eldőlt a dolog. Az egyik eladó lesz, ha kitaláltam melyik marad meg , majd hardverapróra flteszem ha eldőlt a dolog.
- 

GIJoe addikt válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreszerintem kamu, alin gyakori 
 próbát megér, létezik ali védelem elvileg (remélem is mert most költöttem egy 20Kt ) )
- 

Peaceliker addikt válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreHá jó kérdés... azt sem tudni milyen frekvencián megy, milyen nyelveken tud, stb... nem merném berendelni xD 
- 

GIJoe addikt válasz  banderasz77

üzenetére banderasz77

üzenetéreNo feedback yet 
- 

banderasz77 addikt Na és ez??? 
- 

Sanyesz. őstag Esetleg erre gondolsz: needrom.com 
- 

tutis addikt ez most komoly, vagy preorder? 
- 

cekkk veterán Sziasztok! Valaki kirakott pár napja egy oldalt ahol egy csomó fajta rom volt a gépekhez. Én azt elmentettem(vagy csak akartam), de most nem találom itt a fórumba se. Akinek meg van a link elküldené nekem?  
- 

sasa311 veterán 
- 

Nyiaz aktív tag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreHú, mondasz valamit. Megnézem. 
- 

Peaceliker addikt Persze itt nem is erről van szó, a 180 fokosság mán parasztvakítás  
 De nem egy olyan olcsó kínai táblát láttam, amit csak merőlegesen tudtán nézni, mert ha bármerre elforgattad 30 fokot már vagy nem láttad van invertálódtak a színes stb...
 Meg ha böngészel nem pont szemből nézed, hanem megdöntöd kicsit... és ha akkor már mókázik neked eszedbe fog azért jutni ez a kommented (#21755) Nyiaz és tuti jól van beállítva?  a 3g-s foglalatba tetted a simet? a 3g-s foglalatba tetted a simet?
- 

Nyiaz aktív tag Nos, megjött a P770-em 9 nap alatt a minideal-től, rootolva, magyar nyelvvel. 
 Egy bajom van, nem megy a 3G az 1 SIM-ről. Van valakinek ötlete? (Adatkapcs be van állítva)
- 

petymeg addikt A Jiayu G2 és G2S telefonok hátlapja, akkumulátora, silikon és egyéb védőtokja azonos? Én úgy látom fotókon, hogy csak a home gombnál van fizikai eltérés a különböző verziók közt... Méretek, egyéb kezelőgombok, lukak ugyanott vannak. 
- 

sanzi89 addikt Valaki tud tesztképet mutatni, ami a Lenovo A660-nal készült? Kíváncsi volnék, hogy kb milyen képeket készít. Illetve itt azt írják, hogy AMOLED, de gondolom sima TFT lesz az. 
- 

pubi74 csendes tag Sziasztok Android 4.1.1-et lecseréltem 4.1.5-re azóta foglaltat jelez a telefon,ha hívnak! kimenő hívások rendben ! 
 Mi lehet a baj?
- 

Töltésvezérlő BGA-t keresek halott kínai telóból! A szervizes azt mondja, h nagy valószínűséggel ezekbe ugyanolyan van, szóval akinek törött/ázott/kukázandó kínai telója van szóljon! Egyébként egy star (nem tudom a pontos típust) htc hasonmás telóba kellene... 
- 

Peaceliker addikt válasz  toti83

üzenetére toti83

üzenetéreIgen, az én is látom, hogy 1 hét alatt 20-30 új készülék lett vásárolható 1-2 helyen, értelem szerűen az árak is mennek lefelé. 
 És láttam már 4,5" os 6589es telót 200 alat picivel és nem is lepődtem meg. De egy 5,7 " os IPS kijelzős teló ennyiért gyanúsan olcsó, lehet nem merném megvenni (aztán lehet nagy hiba lenne, de ez van ). Ez után ilyen méretben a legolcsóbb az s7589 230 dolcsi körül és az pedig csak TFT... én végül azt rendeltem, de erősen elgondolkodtam rajta, az is az ár miatt volt riasztó kicsit...mert ugye mire számítson az ember, ha a legolcsóbbat veszi vmiből!? ). Ez után ilyen méretben a legolcsóbb az s7589 230 dolcsi körül és az pedig csak TFT... én végül azt rendeltem, de erősen elgondolkodtam rajta, az is az ár miatt volt riasztó kicsit...mert ugye mire számítson az ember, ha a legolcsóbbat veszi vmiből!? (#21737) pmikloska fogyasztás lehet optimalizáció függően is más és más, de nagy az esély, hogy az a teló bírja majd tovább amiben nagyobb az aksi (bár ezekben majdnem ugyan akkora van...). 
 teljesítményt szintetikus tesztekkel össze lehet hasonlítani, de a rendszer sebesség megint lehet optimalizáció függő...
 mtk6577 es platform jól optimalizált, viszont pl a huawei g300 am rettentően szarul volt... (de persze attól az y300 lehet jól ). ).
- 

pmikloska aktív tag Azt meg tudjatok mondani, hogy melyik processzor fogyaszt többet, az MT6577 vagy az MSM8225? Melyik bírja majd tovább? 
 Lenovo A660 vs. Huawei Y300 között agyalok, az olcsóbb készülékek között.
 Kár, hogy a Lenovonak nem lesz JB frissítése. A Huawei ezért is került a képbe az ára mellett.
 Azt sem tudom, h teljesítményben melyik adhat majd jobbat. Valaki tud ezekben a kérdésekben hozzászólni?
- 

toti83 csendes tag válasz  Peaceliker

üzenetére Peaceliker

üzenetérepersze, értem én  Amúgy a fastcardtech-en ennyi az ára. Írta itt fentebb valaki, hogy egyre inkább jönnek be a 4 magosak. Ez nekem is feltűnt, és nem is drágák, mert némelyik bőven $200 alatt van Amúgy a fastcardtech-en ennyi az ára. Írta itt fentebb valaki, hogy egyre inkább jönnek be a 4 magosak. Ez nekem is feltűnt, és nem is drágák, mert némelyik bőven $200 alatt van 
 Most, hogy már ott is elindult az újév, kezdenek egyre több telefont feltenni.
- 

slezakimi senior tag Sziasztok. Minideal.net itt kell értékelni az adásvételt,ha megtörtént? 
 Ha igen hogy,mert lehet kiszurja a szemem de nem látom 
 Köszönöm
- 

toti83 csendes tag válasz  Peaceliker

üzenetére Peaceliker

üzenetéreÉn úgy látom, hogy a chinamobiles4u.com nem webshop. Csak továbbajánlja a fastcardtech.com-ot %-ért. Mert hogy ilyet is lehet. Bárkinek  
- 

tyuli76 tag Az Alin oránként van 5 db. márkás telefon szuper olcson.reggel amikor probálkoztam,akkor azt irta ki,h elkelt mind,de most a Sonyra azt irta,h megvettem és,h válaszam,h milyen opcioba kérem,csak standard volt,de amikor arra kattintottam,akkor dobta ki,h nincs több  nem értem nem értem 
- 

hajduzoli csendes tag válasz  nash13

üzenetére nash13

üzenetéreSzerintetek mennyire merjek rendelni a www.everbuying.com oldalról? 
 Most mindenki kap egy 50 dolláros kupont és ingyen szállítást. Gondoltam berendelném tőlük a Zopo ZP 810-et.Kuponnal most 199 dollár és ingyen posta lenne. Az már elég baráti ár. Ami fura hogy a Fekete 281 dollár a fehér 249 dollár
- 

nash13 aktív tag Gondoltam megosztom az oromom, 3 hete nem tudtam magyar nyelvet varazsolni a G2-re, de a ma linkelt miui nyelvcsomag csont nelkul felment cwm-bol es csak egy morelocale2 kellett meg. Szuper csontmagyar Miui v4 lett az eredmenye  ))) Felteszem ez mas telok miui v4 romja eseten is mukodne, mert ez a nyelvcsomag is Samu telohoz keszult megis mukodik ))) Felteszem ez mas telok miui v4 romja eseten is mukodne, mert ez a nyelvcsomag is Samu telohoz keszult megis mukodik )) oromesbodottaa )) oromesbodottaa 
- 

szuszinho őstag Na ilyen sem volt még, pedig vásároltam már jó pár helyen a világban ezzel a kártyámmal. Most ilyenkor mit érdemes csinálni? Your order has been cancelled for security reasons. The fund for this order hasn't been deducted by AliExpress. However, some banks may hold this payment, and the bank will reverse the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder. To avoid order cancellation in the future, please submit a claim for payment verification. 
 Readd to cart Want to claim
- 

A lenovo a820 már csak 178$ a tmallboxon (meg a további szokásos plusz költstégek...) 
- 

Terentius őstag Tegnap óta esett 10 dollárt az ára.Ez is jó vétel lehet aki olcsón akar jó kétmagost. 
 Amoi N821
 Igaz ezen csak ICS van
- 

sasa311 veterán válasz  Peaceliker

üzenetére Peaceliker

üzenetéreNekem csak az a gyanús, hogy fastcardtech-ről lopja a képéeket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

LámaZ addikt Söprik ki az mtk-sokat? 
 Hadd söpörjék!
 http://m.sg.hu/cikk.php?cid=95549&cim=globalis_lte_chip_a_qualcommtol
- 

ouzohuto senior tag Ebbe a marha nagy alliexpress akcióba csak olyan átverések vannak, hogy 60dodó DHL futár...azmegmán akkor minek, persze kint a képek felett ott ragyog marha nagy betűkkel, hogy FREEEE SHIIIPPPINGGG  vagy rendeljem meg oszt majd kiderül melyik? vagy rendeljem meg oszt majd kiderül melyik? Írtam már egy Nina nevezetűnek, de csak nyomja az automata üzenetet, hogy akciózás miatt leterheltek szóval majd hónap válaszol!(de akkormárminek....) Írtam már egy Nina nevezetűnek, de csak nyomja az automata üzenetet, hogy akciózás miatt leterheltek szóval majd hónap válaszol!(de akkormárminek....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nem értem
nem értem 

))) Felteszem ez mas telok miui v4 romja eseten is mukodne, mert ez a nyelvcsomag is Samu telohoz keszult megis mukodik
))) Felteszem ez mas telok miui v4 romja eseten is mukodne, mert ez a nyelvcsomag is Samu telohoz keszult megis mukodik 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)