-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty
tag
válasz
norbi_22 #19031 üzenetére
Antelife-nál készülj fel, én 17.én rendeltem, írtam nekik, a válasz:
Dear ,
Sorry for late reply .
Your order has not been sent . As we have thousands of orders to deal though a 12 days holiday now , so which will cause some delay , but do not worry , we will arrange delivery to you as soon as possible , then send tracking number to your paypal email .
Please contact us for any questions , we will reply you .Have a nice day .
Best regardsRöviden, akinek nem annyira erőssége az angol: Még nem küldték el a rendelésem, mert "több ezer" rendelésük érkezett a 12 napos ünnep alatt, de amint lehetséges feladják, és küldik a paypal emailre a ragszámot
Úgy gondolom, hogy vagy nincs készleten és most rendelték meg, vagy bármi egyéb ok, de csak jövő hét közepe felé esedékes egy esetleges trackink number :/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc összefoglaló szerkesztés
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest