- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

AssAssynn addikt Google alkalmazásoknak van külön témájuk? Megint én, meg az új teló (Note 9S)... az van, hogy még a régi telefonon megtelt a SIM, és elkezdtem a google fiókomra szinkronizálni őket. Szépen tudtam is váltogatni a "megjelenítés"-ben, hogy sim és/vagy szinkronizálási névjegyek látszódjanak. Működött. Örültem is neki, minden új névjegyet eztán így is mentettem el. Ráadásul jó sokat. 
 A gond ott van, hogy az új telón bár be vagyok lépve abba a gmail fiókba, és a szinkronizálás aktiválva is van, de a névjegyzékben mégiscsak a sim-en lévőket látom csak, és az újabbakat, amiket később adtam a fiókhoz, azokat nem látom. Keresgéltem részletesebben is a telón, és voltam egy mappában, ahol lehetett váltogatni az "eszköz", a google fiók és az "összes" között, és bizony a gmail fiókra váltva egy árva névjegyet sem hozott be.
 Na most lehet, hogy mégsem szinkronizálta a régi telefon megfelelően a gmail fiókomra a névjegyeket, vagy ennél az újnál vagyok képtelen előszedni azokat? 
 Ez most elég nagy gond, mert sok fontos szám hiányzik... sajna a régi telót sem tudom beüzemelni már, hogy megnézzem ott megvannak-e még. Ötlet? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest