- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
nyisziati #138293 üzenetére
Akkor tulajdonképpen ezeket a dual sim telefonokat el lehet felejteni, mert ezek mind másod, harmadvonalbeli gyártók: blakview, agm, ulefon, nomu, oukitel, zgpax, evolveo, conquest stb.
Am ezekből sokkal volt is már dolgom, és tényleg igaz, amit írtok: nomu s30: szinte mindig volt valami, ami nem működött (rendesen), de általában nem hallották, amit mondok, az agm x1-el ugyanez, és mivel ezen linegaOS fut, a hardverek és érzékelők fele nem működik. De minden beállítást kb 2-3 hetente meg kell ismételni, addigra visszaállítja magát. a zgpax meg bekapcsolta magánalk a wifit, és reggelre teletöltögette kínai appokkal. ott valszeg én csesztem el, netről letöltött szoftverekkel routoltam. az oukitel mondjuk jó volt, amíg bele nem pottyan farzsebből a klotyóba. 2 napot szörcsögött, rezgett, villogott, addig haldoklott, míg kilehelte a lelkét.
az utolsó nem ilyen telefonom a galaxy note 3 volt, és mára el is felejtettem az érzést: szívesen és természetesen használom a funkcióit, mert magától értetődően működik minden. a kínai telók legalább leszoktattak a sok nyomkodásról, netezésről, mert egy idő után nem szívesen vettem készbe: mindig volt valami nyűg mindennel, amit szerettem volna csinálni velük. lám, minden rosszban van valami jó.
akkor marad egy ip67 es duos samsung és napi kétszeri töltögetés...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest