Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
Sziasztok! Cat S60 telefon. Szeretném megoldani, hogy a 18h-tól reggel 7:30ig (ill. hétvégén se),az egyik sim kártya ne fogadjon se hívásokat, se sms, se viber,stb. Ha próbálna rajta hívni munka miatt, az kikapcsolt telefont jelezzen és nekem se küldjön értesítést, csak a fent írt aktív időszakban kapcsolja vissza az elérhetőséget. Magyarán egyik sim céges másik magán és ne hívogassanak, zavarjanak munkaidőn kívül.
köszi. Nem tudom ezt telefonnal vagy software-vel tudom megoldani, de nagyon meg szeretné tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi note 14 pro 5G
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest