Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nos nincs igazad! Rengeteg telefon van amit nem kell romolni és kínából jön! Nekem eddig egyiket sem kellett "romolni" csak ha én akartam! Ez azért igen nagy különbség! Miért nem veszi senki tudomásul azt, hogy a saomi nem Európába gyárt és nem is érdekli őket ez a régió! Akár milyen jó telefon (ezt semmiképpen nem lehet cáfolni!) nem az egyszerű UNIÓS lusereknek szánták! Ez egy opció azoknak akik szeretnek kísérletezni! Amíg a maradék ~50 gyártó telefonját(Kínából!) kiveszed a dobozból és használod! Lehet soha nem lesz rá frissítés, de az eredeti ROM-al addig megy amíg van benne lélek. Az csak egy szűk körben Urban legenda, hogy ha nincs hozzá támogatás már nem is lehet megvenni. Úgy kellene értelmezni a telefon tulajdonosoknak 10-20%-a az akit érdekel a telefon belseje!
A maradék az rábízza szervizre vagy ismerősre. Egy része esetleg saját kútfőből elkezd építkezni és megcsinálja az első tégláját. mint erre jó pár példa volt már........
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A maradék az rábízza szervizre vagy ismerősre. Egy része esetleg saját kútfőből elkezd építkezni és megcsinálja az első tégláját. mint erre jó pár példa volt már........