Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proli
tag
Köszönöm a válaszokat!
Az újrahúzás egyenlőre nem sikerült. Elkezdtem ugyan, de már az elején félbeszakadt a folyamat, úgyhogy most be sem boot-ol a telefon (bekapcsolásra egyáltalán nem reagál). Úgyhogy most azon ügyködök, hogy valahogy életet leheljek bele. De így már inkább hardveres hibára gyanakszom, mert pc-re dugva is folyamatosan azt játsza, hogy elkezdi venni a töltést, aztán leszakad (mintha újraindulna a telefon), majd pár perc után újra elkezd tölteni, majd újra leszakad..... -
zebede
őstag
válasz
zebede
üzenetére
Na még egyszer
Elephone P8000 -
zebede
őstag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Ha fontos a B20.
Szép pink Ulefone Vienna de van fehérben is.
EU Warehouse, 160$ + posta.Vagy Elephone P8000 aranyban.
Szintén EU Warehouse, 170$ + posta. -
zebede
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem fontos a B20.
Redmi 3 Note Pro
63.000Ft, egy év itthoni garival. -
nagyúr
Telefont keresnék az alábbi feltételekkel:
- 200$ vagy 60e Ft
- 5-5,5"
- min HD felbontás
- jó kamera!
- ujjlenyomat olvasó
- arany és/vagy fehér szín (nőnek lesz)Köszi.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
PainKiller13
üzenetére
Így van.
Szoftverhiba, vagy eMMC levalas
Mr.Y: mivel ha ilyen programot bekapsz, beirja magat a system/app mappaba, igy hiaba csinalsz FR-t, az ott marad, hacsak nem root explorerrel kiirtod, vagy flasheled ujra az egeszet
-
válasz
Proli
üzenetére
Szia!
Ez az eset két esélyes. Ugyanis ilyen jellegű hiba utalhat fizikai károsodásra is, de utalhat vírusra is.
Megfigyelted már, mikor csinálja? Kap netet?
Ha fizikális károsodás érte, az legyen egy kontakthiba, egy főpanelrepedés, csinálhat ilyet az akku beépített önvédelmi rendszere is károsodás során, stb.
De legyünk pozitívak és mondjuk rá, hogy vírus.
Pont a napokban javítottam egy olyan készüléket, ami bekapott egy olyan vírust, hogy Factory reset után egyből visszajött és lökte a hülyeségeit, tehát valami módon beleírta magát a készülék nyers ROMjába.
Egyedüli megoldás ilyenkor, ha SP Flash-Tool segítségével felteszel egy új ROMot rá. Ez esetben először is leformázza az eMMc-t, tehát a rajta lévő hibás ROMot, majd újraírja azt.
Vigyázz vele, mert ha nem a TE telefonod ROMját teszed fel, akkor azzal árthatsz a telefonodnak, konkrétan téglává lehet tenni.
Tehát kezdetnek csinálj az egész ROMról egy ReadBack-et, hogy meglegyen biztonság esetére, és a Flash során HAGYD KI a preloader-t.
CSAK a Letöltés ikonra menj, ne formázd! A kellő módosításokat megoldja ő.
Ha ez nem hozza helyre, akkor próbáld meg új akkuval. Ha az se, az sajnos alaplapcsere...
Ilyen készülék esetén akár készülékcsere... -
Proli
tag
Sziasztok!
Adott egy Jiayu F2 telefon. Bekapcsolás után, miközben feláll a rendszer (vagy kb. pár másodperccel a rendszer teljes felállta után) újraindul a telefon. És újra és újra és újra.... Ezt játsza folyamatosan, megállás nélkül. X óra újraindulás után (random módon) egyszercsak mégis feláll a rendszer, használható a telefon, de amint kikapcsolásra/újraindításra kerül a telefon, ismét elkezdi az állandó újraindítást.
Factory reset nem segített.
Valakinek valami ötlet, mitől produkálja ezt? -
GIJoe
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Onnan jön, de van posta gondolom, azzal együtt meg 20E lesz már, nem is tudom így...
Mennyi is az EU posta? -
törölt tag
Megy a homtom gearbesten 49.99 GBHT17
-
RVR400
veterán
válasz
PainKiller13
üzenetére
Teljesen más oldalt nézünk szerintem. Nálam a teló alapból 70 USD, a szállítás még 16, a biztosítás meg még 10. Ergo 96 USD-ből ki is jön.
-
b0bcat
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
És a biztosítás mennyibe kerül? Nem látom hirtelen az oldalon...

-
zebede
őstag
Ha valakit érintene, Eustock-nál rendelhető a Vernee Thor.
39.900 + 990Ft. -
GIJoe
addikt
Alcatel Flash 2, elvileg jó kamerával, és kuponnal... (~120$)
-
Zeki
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
22 Eurótól vámolós-áfás.
-
PainKiller13
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Van 5 dolcsis kupon: AJUNLITB5
1,5 dolcsiért duty and tax insurancet lehet venni hozzá, így 53 dollárért tuti vámmentes lesz, vagy alapból az lenne 50ért? Mi a határ most?
Viszont csak 50 dollártól működik, így aki venni akar az rakjon még egy 99 centes fülest a kosarába, így lényegében ingyen van a szállítás.
Egyébként ismeri valaki az oldalt? Megbízható?
-
PainKiller13
őstag
Homtom HT17 kapható még itt, viszont itt az 50 dolcsira rájön 5 dollár szállítás.
-
visszatalálós
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Root-oltam a thl t7-es telefont Kingroot nevű programmal és most a teló reklamál , hogy ez károsíthatja az eszközt távolítsam el! El szabad távolítani?
Kösz Laci -
Már nem azért, de azok az éntőlem ellopott képek!
Nézd meg a keletkezés dátumát! Az az azstal az én íróasztalom, befotózzal az egészet?
LOL! Hogy lehet egy ember ennyire ostoba!
A cikkben is említettem, hogyösszesen ez a második, aminek netről vannak a képei. Max a nyitóképet szoktam leszedni hozzá!
LOL! Ez már tényleg elmebeteg gondolkodás! -
punky10
addikt
A gizchina-rom esetleg olyan téves infók,amik a "tesztben" is elhangoztak:18 megás hátlapi és 8 megás előlapi kamera...A Gearbest,a Geekbuying,és jopár oldal,amelyiknél még nem lehet kapni,tudja,hogy valójában 13 és 5 megapixelesek a kamerák.Én pl még ezeket az értékeket is fenntartással fogadom...

De mindegy...Azzal egyetértek,hogy ezért a "tesztért" kár volt gép elé ülni,és belinkelni.... -
Rendben ,meg leszen a hibajavítások. De NEM terveztem vele írni cikket, ezért nincs róla más adatom.Nem volt hosszú kapcsolatom vele, hogy kiismerjem vagy hogy jobban átnézzem. Leírtam a talált hibákat, a hol-mi-nem-stimmel részt, és ezekből a véleményemet róla. Mondom megint; NEM terveztem vele olyan tesztet, amit publikálok, ezért csak! ennyi az anyagom hozzá!
-
beg
veterán
válasz
Mr. Y
üzenetére
Netes képek, netes infók. Sehol egy saját fénykép róla, sehol egy telefon által készített kép, sehol egy képernyőmentés tesztprogramokkal. 9 napig volt nálad és csak a terméklapot illetve a promóképeket sikerült összeollózni...
Egy webshopos (gizchina-s) leírásból több infóhoz jutok. De elhiszem, hogy még a hivatalos piacra dobás előtt nálad volt.Vadász, vadász...
-
-
iMaverick
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Nem néz ki rosszul. 6-os droid, 3000-es aksi. Ráadásul a MTK6735 soc utódja "dübörög" benne. Ez is egy lehetséges "cseretelefon" a mostani Elephone P4000 utánra... (Mondjuk az 5,5"-tól kicsit fel áll a szőr a hátamon, de ki tudja?
)(#122327) doongoo: NE! Ma inkább fényképezőgép nap legyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
doongoo
addikt
Legyen ma is 4G nap?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
+1 Honor 7
A P9 Lite kameráját finoman szólva nem menesztették az egekbe, bár új készülék lévén, ez a későbbi frissítésekkel még javulhat.
-
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Honor7-re szavazok.
-
Bigmasterl
tag
Honor 7 és Huawei P9 Lite közül melyiket érdemesebb választani?
A Honor majd egy éves de mellette szól a 20 megapixeles kamera.
Aksiban meg 3000 es mindkettő
Számomra az akkumulátoridő és a kamera fontos, valamint hogy a rendszer olajozottan működjön, másra nem használnám.
Előre is köszi a tanácsokat -
-
RVR400
veterán
Homtom HT17 ajándék áron.... 4 db kijön egy BV6000 árából.

-
válasz
punky10
üzenetére
Azt kérdezted, hol kapni annyiért. Én adtam egy linket...
De nem tudom, hanyadjára írom, hogy NEM ITTHON VETTE!!!
Ezek a webáruházak meg igancsak későn jutnak ezekhez hozzá, úgy nagy-általában.
De tényleg hallgassunk a topikgazda kérésére, ez nem a hol-mennyiért topik...Ui.: Tesztet ígértem, azt is kaptok, nem online vásárt! Most nem fogom megkérdőjelezni haveromat, hogy egy előre hamisítottat vettél vagy mi van, mert az országba még nem rendelhető!? csak miattatok!
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, a beszerzéssel és vámoltatással kapcsolatos dolgoknak továbbra sem itt a helye! Illetve, ha kérhetem ne off-oljuk tovább a topikot.

-
-
-
svgyula
addikt
Szia! Ha lemész a lap aljára (nem védek senkit!) akkor láthatod, hogy április 30.án már volt visszajelzés. Az, hogy jó vagy rossz nem derült ki de a "presell" már régen nem igaz! Ez kb olyan mint nekem anno' a Cubot x6 annál is az összes EU szállító hitegetett, hogy majd ekkor majd akkor aztán az alinál az eladó jót derült a kérdésemen! Azt írta "igen ott nincs és nem is lesz mostanában mert tőlünk kapják
".................
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)