- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
motoflug #117506 üzenetére
Volt egy érzésem, hogy ezt nézted ki. Már rá is akartam kérdezni, de megelőztél.
Én is nézegettem, de aztán mégsem mertem megrendelni, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy nem lett volna gond, meg ugye ott a PayPal. De aztán mégsem. (Meg nem akartam heteket várni, és áfát fizetni, aztán itthon vettem egy használt telefont.)És talán pont az általad említett reviews miatt döntöttem úgy, hogy nem veszem meg. Ugyanis azok nagy részben csak érdeklődők kérdései, és nem vélemények a telefonról, vagy a webshopról. És az értékelés pedig hazugság.
Hogy alá is támasszam: az oldalon, amit linkeltél, megtalálod az én kérdésemet, és a rá kapott választ. Amire "adtam" én öt csillagot. Érdekes, mert én véletlenül sem csillagoztam a válaszukat, sőt, az oldalra a kérdés után még csak nem is kattintottam, ugyanis már az emailükben elolvastam a válaszukat.
Íme.
Egyébként érdekes, hogy van itt egy másik olyan telefon, egy kicsit drágában. Azt hiszem ez nem a koreai változat antennával, és talán multilang lehet. Nem tudom, mert nem hasonlítottam össze. Az biztos, hogy drágább.
Maga a LG G Pro 2 nagyon tetszik (pláne ennyiért), és lehet, hogy egyszer be is rendelem innen, vagy az ebay-ről, ha lesz kidobandó 50.000 forintom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest