Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
Kornel #116316 üzenetére
Hülye kérdés de mire használod a telefont amire nem elég az 5.1 hogy 6.0 kell hozzá?
Én telefonálok, SMS, messenger, whatsup, Facebook, ph fórum, total Commander FTP, samba, ritkán játszom. Erre a HTC Sensation is elég volt csak beszart. (2 mag, 768 RAM) Mire nem elég 4 mag, 2-3 GB RAM? Most Lenovo P70-A van 4.4.4-el minden megy 4000-es akksinak köszönhetően tegnap reggel 6:30-kor töltőről levével 50%-on van. (WiFi, mobilnet on)
Ezzel csak azt szerettem volna írni hogy van fontosabb mint a verziószám. Vagy ez manapság a pöcsnövelő? (az én apukám erősebb...) mikor úgyis 2 évre vesznek az b emberek telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest