- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Sziasztok! zopo zp 980+
Akkuidő miatt romot cseréltem júliusban a telefonomon, akkor rootoltam és feldobtam rá az új romot, amivel kb 2 hétig nyúztam, ugyanis szinte egyből összetörtem a telefon kijelzőjét, néhány hétig agyaltam hogy mi legyen, új teló vagy megjavítsam ezt. Végül úgy döntöttem veszek egy kijelzőt és bele teszem. Nem először csináltam már, így most is rutinból ment a dolog. Tökéletesen működött a telefon, az új rommal és az új kijelzővel. Néhány hétig. Ugyanis most kerül fordul elveszítem a térerőmet, 5 percig keres de nem talál, ha van térerőm, akkor sem tudok fogadni se indítani hívást, a wifi is lassú és alig van jele, folyton eldobja, a mobilinternet ugyan ez. Nem gondolom hogy elrontottam valamit a telefon összeszerelésében, de nem kizárt. Viszont előtte szerettem volna visszatenni rá a régi romot, de minden kudarcba fulladt. Az összes létező sp flash tools hibaüzenettel találkoztam már, nem tudom kirootolni a telefont mert a su binárist nem tudom frissíteni, ha manuális akarom recoveryben SD kártyáról, arra is hibaüzenetet kapok, hogy nem találja a scattert, képtelen vagyok életet lehelni a telefonomba. Esetleg valaki tudna segíteni, akár skype-n egy képernyőmegosztással biztos vagyok benne hogy nem lenne több a dolog 20 percnél. Minden driver fent van, hiszen formázni tudtam a telefont, de mostmár mindenhova hibaüzenetet kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest