-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
adott egy Meizu M465a-s csoda telefon. Az egyetlen gond, hogy semmire sem használható wifi nélkül csak telefonálásra. Only 2G kapcsolatot enged és sehogy sem tudom átállítani, hogy 3/4G képes legyen. Kipróbáltam ezt, de semmi hatása nem volt a telefonra. Amint kiléptem belőle újra visszaállt GSM only-ra.
Régi, megvágott vodkafón sim van benne. Selinux beállítás lehet, ami blokkolja az átállítást, vagy esetleg rootolnom kéne és akkor menne?Másik, ami gond vele kapcsolatban, hogy rengeteg app "force close" effektussal elszáll, illetve például instagram alkalmazást le se tölti, nem is telepíti. Flyme 4.2.2.1 OS van rajta.
A telefon maga gyors és ezeken az "apró" gondokon kívül szimpatikus telefon. Nem az én telefonom, ismerős kért meg, hogy járjak utána, eddig sikertelenül.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest