Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
"...ma már meg is lesz oldva a dolog."
Mármint vissza kell küldened a készüléket, és küldik a jót? "Rendesek", hogy adnak 20 USD refund-ot, mert kb. annyiba lesz a postázás vissza...

Amúgy megvettem az aTab5-öt. A nem igazán szépen szóló (nagyobb hangerőn recsegő) hangszórót leszámítva szuper.
(Úgy vagyok vele, hogy most első körben nem telefonnak kell, a külső hangszórót pedig a teblet-emen sem használom, tehát ez most nem igazán számít, ha meg később mégis nagyon zavarna, akkor elméletileg a gari idő végéig vissza tudom vinni gariba javíttatni/cseréltetni. Fülhallgatóval teljesen jó a hangja.)Minőségre még kicsit jobb is összességében, mint amire számítottam. Nyilván nem egy Galaxy Note, meg vannak apróbb bosszantó dolgok (pl. a túl erősen világító kapacitív gombok vagy az alapból félig kínai billentyűzet, amit sikerült átállítani magyarra), de jó lesz 5 collos tablet gyanánt/helyett.
Fel is dobtam rá a fiam kedvéért gyorsan a legújabb mérges madarakat, és hibátlanul fut rajta. Ennél erősebb játékot úgysem fog látni...
Az mondjuk "vicces", hogy a dobozán 4 giga RAM-ot ír, míg valójában csak 2 giga van benne, de van hozzá microSD kártyám, úgyhogy ez sem érdekel.
Ami számomra a legfontosabb: kényelmesen és pontosan tudok jegyzetelni rajta. (A képernyő érzékenysége tökéletes.)Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt korábban a kérdéseimre! Leginkább a magyar gari - és persze az 5 collos képernyő - miatt csábultam el erre a készülékre, meg aztán a megint gyengülő forint és a különböző boltokról hallott rossz hírek is elvették a kedvemet a külföldi rendeléstől. De persze még később előfordulhat ilyesmi, mármint külföldi telefon vásárlás (ha most végképp megfertőződöm a kínai dual SIM őrülettel...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen NAS-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Úgy vagyok vele, hogy most első körben nem telefonnak kell, a külső hangszórót pedig a teblet-emen sem használom, tehát ez most nem igazán számít, ha meg később mégis nagyon zavarna, akkor elméletileg a gari idő végéig vissza tudom vinni gariba javíttatni/cseréltetni. Fülhallgatóval teljesen jó a hangja.)
Fel is dobtam rá a fiam kedvéért gyorsan a legújabb mérges madarakat, és hibátlanul fut rajta. Ennél erősebb játékot úgysem fog látni...
Az mondjuk "vicces", hogy a dobozán 4 giga RAM-ot ír, míg valójában csak 2 giga van benne, de van hozzá microSD kártyám, úgyhogy ez sem érdekel.
Ami számomra a legfontosabb: kényelmesen és pontosan tudok jegyzetelni rajta. (A képernyő érzékenysége tökéletes.)
).