- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #7781 üzenetére
Pedig egyszerű, megszerkesztet a cimkéket (programok, játékok, család, PH-sok). Utána pedig kiosztod a programoknak, névjegyeknek a cimkéket.
Aztán meg kiteszed a ikont az asztalra, ami tartalmazza az azonos címkével ellátottakat.
(egy dologhoz lehet több címkét is adni, nekem pl van aki benne van a ph mappában is és a cimbik mappában is.
)
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #7774 üzenetére
Akkor arra gondolsz, hogy asztalra kitenni mappákba programokat? Én erre a
Folder Organizert használom...
Névjegyeket is tudok mappákba csoportosítani az asztalra. -
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2653 üzenetére
Jajj, de érzékenyek vagyunk. És én is leírtam ,hogy miért lehet megtalálni minden platformra.
Megköszöntem, hogy csináltál zip-es könyvet. Ja mert csak a rosszat lehet látni a másikban. És soha senkinek nem segítek, mindenkivel csak bunkózok. Akkor olvasgassál még egy kicsit. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2561 üzenetére
Ezt semmivel sem tudtam úgy kitömöríteni, hogy jó legyen. Én már ezt abszolút nem értem.
Viszont Total commanderben legalább be lehet állítani a kódolást. Amikor zipeled megjelenik egy ablak. Jobb oldalt középen van egy "Configure" LHA ,ACE TGA alatt (magyarul nem tudom, hogy mit ír ki). Utáne megjelenik egy menü. Legalul van egy "Pack unicode names" Ott be lehet állítani, hogy UTF 8-at használjon. Valamelyiket ki kell választani. Leginkább azt amiben nincs semmi egyéb, csak az UTF 8 és a végén nincs a 127.
Az UTF 8-nak minden rendszeren jónak kell lennie. Nem is értem, hogy a vin miért nem ezt használja. Ja már értem, mert egy utolsó, szemét, mocsok ... -
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2546 üzenetére
Fájlszerkezet:
Lawrence/Leslie L Lawrence/KONYVEK MAPPAI/KONYVEK.epubA KONYVEK MAPPAI és a KONYVEK.epub-ban vannak ékezetek. Tehát ezeket kellene átnevezni. VAGY Szerintem a rarban van a hiba szerintem az kódolja így. A zip az nem szokott ilyet csinálni. Ezért is jobb a zip-et használni.
Megnyitja de így néznek ki a fájlok ami elég csúnyán néz ki:
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2511 üzenetére
Köszi!!
De jó lenne ha nem használnál ékezeteket a fájlneveknél, mert elcsesződhetnek és akkor mindenféle jelek lesznek benne.
Ez amúgy is alap az informatikában.
!!FÁJL ÉS MAPPA NEVEKNÉL NEM HASZNÁLUNK ÉKEZETES VAGY EGYÉB KARAKTEREKET!!Az eredmény:
A fekete anya k°gy¢ja
A felakasztott indi†n szigetÇn
A karvaly †rnyÇk†ban -
ans
aktív tag
válasz
aggleány #2149 üzenetére
Nekem megy:
Van a saját könyvtára az SD kártyán, aminek LaputaBooks a neve. Ebben a könyvtárban létre kell hozni egy mappát, a neve legyen a könyv címe. Ebbe a mappába kell elhelyezni az epubot (csak epubbal próbáltam), de nagyon fontos, hogy a fájlnév és a könyv címe megegyezzen, különben nem találja a könyvet. -
rjg
őstag
válasz
aggleány #1138 üzenetére
Én a magam részéről - sok próbálkozás után, többek között Aldiko, FBReader - végül az iReaderre szavaztam. Ez alapban txt-ket olvas, a Pro verzió kezeli a mobipocket fájlokat. Azért erre, mert jól beállítható, stabil, mindent tud, amit a Mobipocket Reader WM-en. Eddig jellemzően mpb-re konvertáltam, de újabban - pont az iReader miatt - maradtam a txt-nél. Ez word-ből, Acrobat Readerből szimpla mentés másként.
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #883 üzenetére
Próbáld ki innen letölteni.
Még akkor mentettem le, amikor nem volt fizetős alkalmazás.
-
-
kaller1
veterán
válasz
aggleány #207 üzenetére
Akkor a marketről szedd le az OI File Manager-t,aztán a többit már tudod.
-
kaller1
veterán
válasz
aggleány #205 üzenetére
Kinek mi jön be,én az ES File Explorer-t ajánlom.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest