Hirdetés
- Projektor topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Nem tudom, mi lehet vele a gond
Sajnos nekem csak rar csomagolóm van, vagy ha van zip is, akkor azt sem tudom, hol. Ha leírod, hogy honnan tudom leszedni, és hogyan kell becsomagolni, akkor megcsinálom Neked, amint lesz rá időm. Ha megnyitod az olvasóval, akkor is vannak benne ilyen izék?Az SD-n van egy Ebooks nevű könytár Aldiko olvasó esetén (ha már legalább egy free book-ot letöltöttél), és annak a könytárnak az import nevű mappájába kell beletenni a könyveket, csak az epub-okat. Ha nem megy az Aldiko, szedd le az FBReader-t, az nem olyan szép, de nálam pl. jobban tördeli a könyveket, és mindent visz hiba nélkül.
Próbálj meg leszedni egy könyvet az e-konyvtar.com-ról, ott is vannak Lawrence-ek. Ha az sem megy ékezetes címmel, akkor végképp nem értem

Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest