- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #19459 üzenetére
Az enyém sem az, de gondolom ezt sejted. És igen, valóban elégedett vagyok vele, de talán mondtam ezt is.
Már bánnám, ha az SGS2-t vettem volna! Nem azért mert nem lenne jobb, hanem mert +45k az nagyok sok(k), és nem használnám ki. Ez számomra tökételes, mondhatni több is mint elég. Amennyit használom 2, ritkán 3 naponta kell töltenem úgy, hogy éjszakára nincs kikapcsolva. Igazából 1x merült le a 2. nap estére, de akkor volt WiFi letöltés, net, játék és telefonálás is mind2 nap.
-
VD
őstag
válasz
aggleány #19347 üzenetére
Miért nem rendezed el a menüben az ikonokat? Előre a lényeget hátra meg a sok telepítette vackot. Ezt a legtöbb launcher engedi.
Ha meg ilyen iOS kinézetű mappát akarsz a homescreenre akkor: [link]
Vagy Go Launcher. Ez tudja egyszerre mind a két kívánságod. És van hozzá egy rakat nyuszis, kutyás és egyéb édi-bédi téma.
-
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18760 üzenetére
Na ezzel az utolsó mondattal meg is építetted a hidat a mezei felhasználó (akiknek nem kell root) és a haladó felhasználók (akik meg félkezűek root nélkül) között
Mert egy mezei felhasználóra ha rájön hogy pl ahogyan mondod másik bootanimációt szeretne, máris rálép erre a hídra(nagyon jó végmondatot írtál ezzel a root témához)
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18751 üzenetére
Igen, és én spec., aki szeret romokat próbálgatni tesztelgetni, szeretem, hogy ki tudok menteni egyik romból valami "gyárit" és áttenni vele másikba (hacsak nem borul meg tőle).
A játék állás mentések is nagyon jók benne. Meg az appok egyesével kezelhetősége. És ha valaki még jobban bele akar nyúlni akkor a rendszer beállítások is. -
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #18751 üzenetére
RootRulez már magyarosította is a sima Mybackup-ot.
Habár csak a Market-es angol verziót próbáltam belőle anno, érdemes vigyázni mert nem mindig sikerült a visszaállítás vele a triál volta miatt. Mivel nem jöttem rá a program logikájára, és nekem megvan a pro verzió, így másnak inkább a Safe Backup-ot ajánlom.
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #18745 üzenetére
Hogy ki miket tárol a telefonon, szerintem teljesen eltérő lehet. - Ez egyértelmű. Csak másoknál van logikus magyarázat rá.
(Direkt nem akarom visszakeresni 1-2 régebbi hsz-ed, mert 1) Már írtam hogy miért, 2) Már nagyon off így is.)
Nincs mesefilm (de csak mert képtelen vagyok ekkora képernyőn bármiféle filmet megnézni)
És alulöltözött hölgyek sincsenek (max a 2 lányom pizsiben, ha az annak számít
)
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18411 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, sikerült. GMailban a név szerkesztéséhez beírtam, hogy első: Kovács, Utolsó: Zsolt, majd a telefonban a lista rendezési elve: utónév, nevek megjelenítési módja: először a keresztnév. Ezek után jó helyre jól jelenítette meg. Akkor az névjegyszerkesztésnél az első az pontosan mit takar? Magyar nyelvben úgy gondoltam, hogy a családnév, de akkor ezek szerint nem. Hogyan lenne érdemes akkor átszerkeszteni, mert ha kijön egy újabb frissítés ahol mondjuk az "első" helyett az lesz, hogy utónév akkor újra bohóckodhatok az összes névjeggyel...?
thx, bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18405 üzenetére
Szia!
Félreértettelek, elnézést. Addig eljutottam, hogy megtaláltam a "lista rendezési elve" részt. Most a következő képen néz ki: ha utónévre rendezem akkor a Zsolt, Kovács név lesz kiírva csak a "z" betűnél, ha a vezetéknévre van rendezve akkor is Zsolt, Kovács van kiírva csak a "k" betűnél. Elég fura.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18403 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs annyi időm, hogy az összes hozzászólást elolvassam. Megpróbálok azért visszalapozni és beleolvasni, de nem megy mindig. LG Optimus 2X a készülék amim van. Sajnos a saját topicjában nem kaptam választ ezért jöttem ide a nagy közösbe. Igazából nekem a legjobb az ha puritán a kinézete a "desktopnak" mert én úgy szeretem ezétr kérdeztem, hogy gyárilag hol lehet ezt beállítani. Akkor ezek szerint kevés a 2.2 hozzá így meg kell várni a frissítést a készülékemhez...
bye
-
domerator
veterán
válasz
aggleány #18350 üzenetére
Ezt én is láttam... de...
- YOU MUST have an internet connection to use this app. Files are uploaded to the cloud, converted, and then downloaded to your phone.
- You should install OI File Manager in order to select files directly from your phone, without it you can only select from your picture, video, and music galleries.
Vagyis az OI File manager tud bármilyen fájlt kiválasztani, ezen kívül a konvertálás úgy megy, hogy fellöki a szerverre a fájlt, ott átkonvertálódik, majd visszaadja készen... szóval kell hozzá net rendesen
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #18347 üzenetére
olyan nincsen szerintem hogy eltűnik egy ikon, ha nem piszkáltad a gyári romot. nincsen olyan néven, hogy böngésző, web, vagy asszem anno a t-nél úgy volt hogy web and walk.
haa az ikont nem találod az app drawerben az alkalmazás listában a beállításoknál ott kell lennie. -
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #18347 üzenetére
Ez így tényleg gáz. Szinte hallom, ahogyan a root-os kórus a háttérben azt suttogja: Titanium backup.
Ha letörlöd az operát és utána például egy emailben kapott linkre kattintasz, akkor valamivel be kellene jönnie és előbújna a gyári böngésző. Viszont lehet, hogy az ikonja ekkor is rejtve marad majd.
Most ugrott be! Nem lehet, hogy az általad használt launcherben elrejtetted a gyári böngésző ikonját?
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #18299 üzenetére
Ha nincs internet néven a menüben (és nem gyalultad le, márpedig nem mivel nincs root a telódon, korábban is csak a képlopó miatt volt fent de ma már nem teszed vele tönkre a készülékedet), akkor mi lesz ha az alkalmazások kezelése / operánál törlöd az alapértelmezéseket? Elvileg ekkor egy linkre kattintva megint meg kellene kérdeznie, hogy melyik böngészővel nyitod meg.
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18135 üzenetére
Lázasan keresem merre olvastam róla, de valahol valamit valamelyik fájlban át kell írni és akkor nem frissíti. De nem találom egyelőre
Nálam nem lett megcsinálva mert itt jó az új. De valahol pedig láttam erre egy írást.
(Tudom ez így nem sokat segített)
Hopp. Lehet ez volt az: #18153
ha így működik akkor a kolléga megtalálta a megoldást. -
DonMedve
addikt
-
VD
őstag
válasz
aggleány #17785 üzenetére
Én a wallpaper-re reagáltam.
De a fizetés sem egy magfizika.
Kiválasztod amit szeretnél. Rányomsz az összegre. Feljön a fizetési mód választásának lehetősége. Itt hozzáadhatsz egy netes vásárlásra alkalmas bank/hitel kártyát (vagy ha olyan számlacsomagod van a banknál amihez tartozik virtuális kártya, az is jó). Adatokat kitölt és ok. Jön egy 1 dolcsis próba terhelés, majd ha az ok akkor levonja a frankó összeget és elindul a letöltés. Az egy dolcsit meg másnap visszautalják. -
vlevi
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged