Aktív témák
-
aggleány
addikt
Jajajajjj, KIES! Nem jó, nem szeretjük. Sokkal egyszerűbb és jobb a telefont sima pendrive-ként érzékeltetni a számítógéppel.
A KIES-t szerintem tüntesd el, csak bonyolítja a dolgokat - legalábbis szerintem, de lehet, hogy lesz ellenvélemény is. Én nem szeretem.
Csengőhang megadása: csinálj a memóriakártya gyökerében egy Sounds nevű mappát, azon belül egy Alarms-ot a riasztások hangjainak, egy Notifications nevűt a jelzőhangoknak, és egy Ringtones nevűt a csengőhangoknak. Így a telefon listájában fel fognak tűnni az odatett hangok.
Ha ez bonyolultnak tűnik, akkor töltsd le a Marketről a WhoIsIt nevű csengőhangos progit (van másik is ilyen néven, ebben a leírásban benne van, hogy egyéni csengőhangokat tudsz megadni). Hosszú távon az első módszer kifizetődőbb.
Teljesen kezdőként nézd meg a Logoutomat és az SE-Portál-t, ami az aláírásomban van, ott elég sok mindent megtalálsz, ami szükséges lehet az induláshoz. A leírásokban lehetnek apróbb eltérések (se-portál), mivel azokat a leírásokat X10 Minivel csináltam, de a lényeg ugyanaz.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest