- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Luissimo #9741 üzenetére
Nagyon örülök, hogy "nem én megyek szembe az autó pályán", egyedül!
Valójában senki nem bántott személyesen, mert addig nem is jutok el, hisz a többieket "cséplik", ebből vonom le a tanulságot magamnak.
Az az én saját "hibám", hogy a személy tudatom fejletlenebb, mint a közösségi...
Szeretek itt lenni a Ph-n, hisz ez egy tömeges, össztársadalmi bázis, akkor is, ha sokan glória fényezésre használják. Az hogy több, remélem minden partneremnek szintén sikeres üzletet csináltam itt, az csak "mellékterméke" annak, hogy elfoglalt világunkban időt "szakítok" Tőletek okosodni. (több - kevesebb sikerrel)
Az egy másik érdekesség, hogy az első "Pengémet" kinyírtam a "csodazip" segedelmével, mert máig tisztázatlan körülmények között, az utóbbi időben ez a progi nem kinyitotta a lekötött memóriát, hanem meg ölte a kijelzőt. Nem hibás senki, ráadásul kicserélték, de a nagy ágyúk, csak "félinfókkal" segítik a félművelteket, így azt nem írták le hozzá, hogy elejétől a végéig, nem csak annyi, hogy "ráteszem az sd-re, ilyen mappába, el indítom, oszt jó napot"..Valahogy másutt úgy megy a fórum, mint anno a kocsmai feliratok hirdették:
"Itt minden 3-dik reklamálót lelövik! Ma már ketten voltak!"
Még egyszer köszi a lelki támogatást és természetesen megyek a "penge Off topikba" is!
Aktív témák
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest