Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
válasz
üzenetére
Nagyon örülök, hogy "nem én megyek szembe az autó pályán", egyedül!
Valójában senki nem bántott személyesen, mert addig nem is jutok el, hisz a többieket "cséplik", ebből vonom le a tanulságot magamnak.
Az az én saját "hibám", hogy a személy tudatom fejletlenebb, mint a közösségi...
Szeretek itt lenni a Ph-n, hisz ez egy tömeges, össztársadalmi bázis, akkor is, ha sokan glória fényezésre használják. Az hogy több, remélem minden partneremnek szintén sikeres üzletet csináltam itt, az csak "mellékterméke" annak, hogy elfoglalt világunkban időt "szakítok" Tőletek okosodni. (több - kevesebb sikerrel
)
Az egy másik érdekesség, hogy az első "Pengémet" kinyírtam a "csodazip" segedelmével, mert máig tisztázatlan körülmények között, az utóbbi időben ez a progi nem kinyitotta a lekötött memóriát, hanem meg ölte a kijelzőt. Nem hibás senki, ráadásul kicserélték, de a nagy ágyúk, csak "félinfókkal" segítik a félművelteket, így azt nem írták le hozzá, hogy elejétől a végéig, nem csak annyi, hogy "ráteszem az sd-re, ilyen mappába, el indítom, oszt jó napot"..Valahogy másutt úgy megy a fórum, mint anno a kocsmai feliratok hirdették:
"Itt minden 3-dik reklamálót lelövik! Ma már ketten voltak!"
Még egyszer köszi a lelki támogatást és természetesen megyek a "penge Off topikba" is!
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)