Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Philips LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Én is valahogy így képzeltem a dolgot. A havi 1.000 Ft még jó alternatívának tűnhet arra az esetre, ha tényleg kell net valahol, ahol nincs, és ne fizessek vagyonokat. Akkor ha jól értelmeztem, azok a widget-etk "húzzák" meg nagyon az adatforgalmat, amik folyamatos netkapcsolatot igényelnek, mondjuk egy időjárásjelentés. Ezek nélkül úgy gondolom, hogy azért el lennék. Ezek használata egyébkén milyen adatforgalommal jár kb. átlagosan egy hónapban? Ezek már a zsebbenyúlós projektek?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest