- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk 
Aktív témák
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk