Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Kb. 1 évvel ezelőtt amikor még stock 2.1 volt a Defy-men ADW Launcher Ex-et használtam és XScope-ot mert gyors appok voltak a gyárihoz képest. Azóta nagyrészt Go Launcher-t használtam és Opera Mobile-t + Minit most viszont újra visszatértem ADW Ex-hez és xScope-hoz. Előbbihez azért mert Go Launcher tényleg kb. 8-10%-os energia fogyasztást produkált(ADW Ex sose megy 3% fölé), egyedül az a sok téma hiányzik de azokkal is volt gond, sokszor csak 3-4 próbálkozás után volt hajlandó témát váltani, ami viszont a legidegesítőbb volt, hogy folyton visszaugrott a default képernyőrészre(ahol a market ikonja van). Mindegy nem is emiatt akarok kérdezni.
xScope-nál látom ezt a changelog-ban:
Enabled hardware GPU acceleration
Ez gondolom csak ICS-re vonatkozik? Mely böngészők használják aktívan a GPU-t is? Opera, Boat Browser?
Leginkább a Boat Browser érdekelne mert azt használtam eddig. Mi a különbség a Boat Browser és a Boar Browser Mini között? Ugyanaz mint Opera-nál, hogy mobilnethez jobb a Mini?
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest