- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
- 

tybsen addikt Sziasztok, nagyon furcsa dolgot tapasztaltam, eltunt nalam azoknak az alkalmazasoknak a "megvasarolt" statusza, amiket eddig megvettem. Epp most nezegettem a marketen a legjobb fizetos alkalmazasok listajat es azok, amiket mar megvasaroltam de nem toltottem le a telefonra es nem installaltam, most ujra ugy vannak ott, mintha meg sem vettem volna oket. Tehat az arukkal egyutt. Ha ramegyek egy ilyen alkalmazasra, akkor szinten ugy viselkedik, mintha meg sem vettem volna eddig, tehat ujra meg akarja vetetni.. ? Erthetetlen.. Volt mar valakinek ilyen? Vagy a market vacakol? Nehany napja meg amikor neztem, ott voltak mint megvasaroltak. Egy masik dolog: a swype billentyuzet rajta van a telefonon, viszont ha rakeresek a marketen, nem jelzi, hogy ott lenne. Nagyon furcsa, mar kezdem azt hinni, hogy a fejemben van a baj :-) Koszi elore is! 
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest