- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Mini PC
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Fiery
veterán
Me'g csak par napja ismerkedek az Androiddal (Galaxy S2, v2.3.3), de maris talaltam egy komoly problemat, amire me'g nem leltem meg a megoldast.
A naptarban beallitott esemenynel mikepp lehet a legegyszerubben elerni, hogy a figyelmeztetes hosszabb es feltunobb legyen? Mondjuk minimum 30 masodpercig visitson a telefon, es csak utana adja fel?
A Calendar Notifier-t probaltam, de valamilyen oknal fogva nem mukodik a dolog, ugyanugy csak 1 rovid pittyanas, es kesz. Van alternativ megoldas erre, aka'r alkalmazas, aka'r widget formajaban?
Szerk.: A Calendar Notifier egyebkent sem lenne tokeletes megoldas, ugyanis abban csak vegtelenitett figyelmeztetes vagy nehany ismetles van -- olyan megoldas nincs abban sem, ami X ideig riasztana csupan, es az X-et en allithatnam be.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest