Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Windows 10-re nehézkes volt feltelepíteni a HAXM-et (nincs aláírt driver) , de úgy mondtam lassúnak, hogy telepítve van. Az nélkül el sem indul x86_64-ben. Arm-ként meg még lassabb. Az MS-é olyan gyors, mint egy igazi telefon. Mit kéne beállítanom? Genymotion fizetős
Még csak tanuljuk egyenlőre nem szeretnék pénzt beleölni. Fontos, hogy kompatibilis legyen a VS-el. -
törölt tag
Sziasztok!
Akadt egy kicsi problémám. A virtuális telefonom nem kap internetet. (VS Emulator for Android). Nincs semmi ötletem. Mobilinternetet használok + Win 10 Pro-t. A gépem szerepel az adatlapomon. Újrahúzás sem oldotta meg a problémát. Nincs fizikai Androidos telefonom és nem is tervezek venni. Xamarin for VS-el programozunk szakkörön és oda kéne. Az AVD-n az internet-hozzáférést még nem néztem, de nem is játszik, mert szörnyen lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még csak tanuljuk egyenlőre nem szeretnék pénzt beleölni. Fontos, hogy kompatibilis legyen a VS-el.