Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem.
Van egy teljes szélességű /fill-parent-es/ TableLayout-om 1 sorral, benne 5 oszlop, minden elem TextView, ezeket 2dp "left_margin" választja el egymástól. Az oszlopokban időnként változnak az adatok, de persze elférnek. A stretchColumns és shrinkColumns be van állítva és remekül működik a (nem nagy mértékben) változó adatszélesség követése. Viszont a táblázatnak van háttérszíne és így nagyon feltűnő a fekete háttéren, hogy van amikor teljesen kiér a táblázat a képernyő jobb szélére, van amikor viszont 1 vagy 2 pixel-lel (dp-vel) beljebb van, azaz nem éri el a képernyő jobb szélét. Ez így van álló és fekvő képernyőn is, valamint az emulátoron és a telefonomon is,ezen belül emulátoron 2.1 - 4.0.3-ig mindenhol.
Az rendben van hogy az oszlopok belső határai mozognak, de miért mozog a táblázat jobb széle? A fill_parent miatt nem kellene mozognia, szerintem. Esetleg valaki tudna erre megoldást? Tehát ne izegjen-mozogjon a táblázat jobb széle. Egyébként kísérletezgettem már sok mindennel, de elfogytak az ötleteim.
Új hozzászólás Aktív témák
- WayteQ xTAB-8Q
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túraautó topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - XBOX/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év gari
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest