Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
magortaltos
csendes tag
Android alá szeretnék egy programot írni, ami használja a bluetooth-ot. Csak egyszerű C kellene. De nem boldogulok vele.
(eddigi küzdelmeim: 1.Android Studio PC-n: túl macerás, grafikus, instant, nekem egy egyszerű rendszerközeli progi kell. 2. Feltettem (megvettem) a telómra a C4droid -ot, ami ugye feltette elvileg a GCC-t is. A példaprogramok szépen futnak, bluetooth példának azonban nyoma sincs. 3. Akkor felteszem én a bluetooth.h -t, gondoltam. A GCC könyvtárát se találom. Rákerestem az stdio.h -ra, hogylegalább a könyvtára meglegyen. Sehol nincs. Sebaj, elkezdtem lementeni a bluetooth.hu -t a forrásnyelvű program könyvtárába , ott biztos látja. Látja is, csak nem elég neki. Kéri az arduino.h-t, rendben de ez se elég , kéri a avr könyvtárat, azt is bemásoltam, erre kéri a ard.h -t, bemásoltam, erre két oldalnyi hibaüzenetet lökött ki. Itt adtam fel és írtam ide a fórumba. Nem létezik, hogy ilyen macerás legyen egy egyszerű soros kommunikáció megvalósítása C-ben...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest