Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- LED / LCD TV topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi120T
újonc
Sziasztok!
Éppen egy projekten dolgoztam visual studióban (xamarin.android), amikor frissítettem és azóta egyszerűen rossz.
Az intent osztályra java.Lang.ClassNotFoundExceptoin dob. Valamikor meg az AppCompatActivity ős osztály használatakor az applikáció futásidőben kifagy, egyszerűtől a bonyolult projekttől mindig ezt csinálja.
Aki a xamarint használja vagy a visual studiót és a legújabb verziót használja azok írjanak már hogy nekik működik-e? Mert van egy sanda gyanúm hogy az új verziót elrontották. Vagy hogy kiderítsük hogy én mit rontottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akvarisztika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- MINŐSÉGI SONY HIFI TORONY EGYBEN VAGY KÜLÖN ELADÓ!
- Thermaltake SmartSe 630W / félmoduláris tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az intent osztályra java.Lang.ClassNotFoundExceptoin dob. Valamikor meg az AppCompatActivity ős osztály használatakor az applikáció futásidőben kifagy, egyszerűtől a bonyolult projekttől mindig ezt csinálja.