Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Hi! Írtam egy internetrádiós programot saját részre csupa 32K rádiókkal, kiszámoltam hogy óránként 27-40 MB-ot fog fogyasztani, és mivel a MediaPlayernek kell 30 mp, mire megbírkózik egy ilyen alacsony bitrátás rádióval, ezért AACPlayer-t használtam hozzá. A legnagyobb döbbenetemre egy délelőtt alatt leszívta az 1 giga internetemet. Okulásként írom hogy vigyázzatok vele.
Más. Három napja szórakozok az OpenGl-el, egy része elég jól szembe megy az általános programozói logikával de azért egy texturával bevont kockát sikerült megforgatni, majd az about oldalakon jól fog mutatni. Van itt olyan aki nem csak hülyeségre használja?

-Domel
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Xbox Series X|S
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs