Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Hi! Próbálom megérteni a Fragmentek működését, de már a tizenhetedik próbálkozásom fulladt kudarcba. (kezd a hócipőm telelenni az egésszel)
Most már ott tartok, hogy szerintem nálam nem stimmel valami, mert a youtube videón ami megy a gyereknek, az nálam nem.FragmentTransaction ftc = getSupportFragmentManager().beginTransaction();
BlankFragment fragmentDemo = BlankFragment.newInstance(5, "my title");
ftc.replace(R.id.tvFragText, fragmentDemo);
ftc.commit();Első sort teljes egészében aláhúzza pirossal, a harmadik sorban meg a "fragmentDemo"-t, pedig valószínűleg ennek működni kellene. (Valamit telepíteni kellene hozzá??)
Valaki tudna bemásolni egy teljesen minimál kódot, aminek 1000% hogy működni kell? Mert ha az sem működik, akkor hagyom az egészet. Annyit látok, hogy ez a fragment dolog már a többszöri verzióknál tart, lehet hogy amiket én próbálgatok, azok már elavultak?
-----------------------------
Ja és egy másik kérdés, mert egy Android Studio-t megfektettem vele: ha kiírja a compiler, hogy a letöltött példaprogram nem futtatható mert az én Gradle verzióm 2.10.1 de a minimum 2.14.1, akkor mit kell csinálni? Én letöltöttem a Gradle 3.0-t, aztán próbáltam bemásolni valami könyvtárba, meg a letöltés linkjét kicserélni valami Gradle fájlban (mindenfélét olvastam ezügyben), aztán egyszer csak nem működött többé az Android Studio, hiába csináltam vissza, uninstall/install kellett...Üdv: Domel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest