- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-bond
csendes tag
Sziasztok!
A Google Hangouts applikációhoz készítek chatfej alkalmazást. (Igen olyat mint annak a kék közösségi oldalnak van)
Eddig minden problémán túlküzdöttem magam, de ezzel nem jutok egyről a kettőre.Következő a WindowManager-es LayoutParamsom (ami ugye a Chatfej megjelenítésért felel):
params = new WindowManager.LayoutParams(
WindowManager.LayoutParams.WRAP_CONTENT,
WindowManager.LayoutParams.WRAP_CONTENT,
WindowManager.LayoutParams.TYPE_SYSTEM_ALERT,
WindowManager.LayoutParams.FLAG_LAYOUT_NO_LIMITS | WindowManager.LayoutParams.FLAG_NOT_FOCUSABLE,
PixelFormat.TRANSLUCENT);Hozzáadás:
windowManager.addView(chatHead, params);Továbbá a chatHead-et ami nem-mellesleg egy sima RelativeLayout még beállítom így:
chatHead.setFocusableInTouchMode(true);
Így ha egy OnKeyListener-t regisztrálok a chatHead-re akkor a (fizikai) vissza gombot kezelni tudom.Namost én szeretném a Home gombtól és az Alkalmazásváltó gombtól (App switcher / Recent apps) is szeretnék visszajelzést kapni. Tudom, hogy elméletben nem lehet azt a két gombot "kezelésbe venni", de a Féjszbúk Messenger is használja, szóval gondolom nem lehetetlen.
Mint mondtam elég csak a visszajelzés, tehát nem megakadályozni akarom a felhasználót hanem csak bezárni a nyitott üzenőmet. Tehát ez igazából nem is viselkedésváltásnak fogható fel, inkább csak kiegészítésnek, mert alapból nem úgy viselkedik mint kéne.
ui.: Az FB messenger visszafejtés nem játszik mert a Proguard nagyon szép munkát végzett rajta.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest